F.P. (Phil) Klaver oprichter Klaver Advocaten
MR. F.P. (PHIL) KLAVER 2018-01-31T15:16:54+00:00

MR. F.P. (PHIL) KLAVER

Mr. Phil Klaver (1963) is oprichter van Klaver Advocaten. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en is advocaat sinds 1990. Phil Klaver heeft zich gespecialiseerd in ondernemingsrecht en hij heeft de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met succes afgerond– voor meer toelichting: zie rechtsgebieden. Hij is lid van de specialisatievereniging Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) en van de specialisatievereniging Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD).

Phil Klaver komt uit een ondernemersfamilie, hij verstaat de taal van de werkvloer en maakt de vertaalslag naar de wereld van juridische rechten en plichten. Wat moet u doen, wat kunt u laten en waarop kunt u aanspraak maken. Vanwege zijn kennis en ervaring op het gebied van insolventierecht wordt hij door de rechtbank Noord-Holland met regelmaat aangesteld als curator in faillissementen.

Zijn passie is duurlopen: met voorbereiding, training en inspanning altijd op zoek naar het beste resultaat, zowel in het werk als in privé.

E-mailadres: fpklaver@klaveradvocaten.nl

Klaver-Advocaten-Linkedin_blauw