ARBEIDSRECHT

De inzet en kwaliteit van uw personeel is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. In dat kader dient u rekening te houden met de eisen die de wetgever stelt aan arbeidscontracten, proeftijdbedingen en beëindigingsovereenkomsten. Zonder die kennis en inzichten kunnen gemaakte keuzes de continuïteit van uw onderneming beïnvloeden op een wijze die u niet wenst. Zo heeft de Wet ‘Werk en Zekerheid’ in 2015 ingrijpende gevolgen teweeg gebracht en nieuwe begrippen geïntroduceerd zoals de Transitievergoeding.

Juridisch correct ondernemen met behulp van uw werknemers vereisen up to date arbeidscontracten die rekening houden met de huidige stand van wetgeving en rechtspraak. Wij leveren die arbeidscontracten aan, voor uw bedrijf op maat gemaakt. Voorts verzorgen wij de aanvullende specifieke advisering en overeenkomsten voor de meer complexe gevallen en professionele rechtsbijstand van een van onze advocaten voor de rechter.

KLAVER & JANSSEN ADVOCATEN: VOOR AL UW JURIDISCHE UITDAGINGEN

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op