ADVOCATEN2018-11-12T11:53:22+00:00
mr. F.P. (Phil) Klaver
mr. F.P. (Phil) KlaverAdvocaat
Mr. Phil Klaver (1963) is oprichter en partner van Klaver Advocaten. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en is advocaat sinds 1990. Phil Klaver heeft zich gespecialiseerd in ondernemingsrecht en hij heeft de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met succes afgerond– voor meer toelichting: zie rechtsgebieden. Hij is lid van de specialisatievereniging Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) en van de specialisatievereniging Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD).

Phil Klaver komt uit een ondernemersfamilie, hij verstaat de taal van de werkvloer en maakt de vertaalslag naar de wereld van juridische rechten en plichten. Wat moet u doen, wat kunt u laten en waarop kunt u aanspraak maken. Vanwege zijn kennis en ervaring op het gebied van insolventierecht wordt hij door de rechtbank Noord-Holland met regelmaat aangesteld als curator in faillissementen.

Zijn passie is duurlopen: met voorbereiding, training en inspanning altijd op zoek naar het beste resultaat, zowel in het werk als in privé.

mr. K.M. (Koen) Janssen
mr. K.M. (Koen) JanssenAdvocaat
Mr. Koen Janssen (1983) is partner van Klaver Advocaten. Koen heeft zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam – met master arbeidsrecht – in 2011 afgerond. In hetzelfde jaar is hij als advocaat beëdigd en bij Klaver Advocaten in dienst getreden. Hij is actief op het gebied van het Ondernemingsrecht in de ruimste zin van het woord maar met een speciaal accent op het Arbeidsrecht, voor meer toelichting: zie rechtsgebieden. Koen Janssen heeft de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht (cum laude) afgerond. Hij is lid van de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Koen Janssen staat met name werkgevers bij, maar tevens statutair bestuurders en werknemers uit het midden- en hoger management. Hij pakt de zaak proactief aan en denkt graag met u mee. U kunt bij hem bij uitstek terecht voor individueel en collectief ontslag, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, medezeggenschap en het opstellen en wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

mr. I.E. (Isa) Voorberg
mr. I.E. (Isa) VoorbergAdvocaat
Mr. Isa Voorberg (1989) is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In dat kader heeft zij twee masters behaald waaronder Medisch (Gezondheids)recht. Sinds 2009 werkt Isa al bij Klaver Advocaten, eerst als juridisch medewerker en vanaf 2016 als advocaat. Via die route heeft zij al een ruime praktijkervaring opgedaan. Isa is actief op het gebied van het Ondernemingsrecht met een speciaal accent op het Gezondheidsrecht.

Isa Voorberg heeft met haar kennis en ervaring op het gebied van het Gezondheidsrecht de mogelijkheid gevonden een brug te slaan tussen twee professionele werelden; die van de medische en juridische wereld. Met behulp van haar expertise kan de medische professional rekenen op een veilige juridische bedding voor de correcte uitoefening van zijn eigen specialismen.

In haar vrije tijd is Isa graag creatief bezig met o.a. tekenen en schilderen. Het vinden van creatieve oplossingen in haar werk, ziet Isa als een van haar grootste uitdagingen.

KLAVER ADVOCATEN: VOOR AL UW JURIDISCHE UITDAGINGEN

Klaver Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op